فضای ابری چیست؟
فضای ابری در واقع یک سرویس ارائه فضای ذخیرهسازی به کاربران در بستر رایانش ابری (Cloud Computing) است تا بتوانند اطلاعات خود را با استفاده از اینترنت ذخیرهسازی کنند تا هم خیالشان از بابت خراب شدن حافظه و از بین رفتن اطلاعاتشان راحت شود و هم این که بتوانند از هر کجا و به وسیله گجتهای مختلف به اطلاعات خود دسترسی داشته باشند.
در تکنولوژی فضای ابری شما ۱۰۰% از سلامتی داده های خود اطمینان خواهید داشت و دادههای موبایل که قبلا جزء نا امنترین دادهها به شمار میرفتند، اکنون با تمرکز ذخیرهسازی ابری بر روی آنها میتوانند از ایمنی و پشتیبانی مطمئنی برخوردار باشند.
معرفی بهترین سرویسهای ذخیرهسازی ابری:
در این پست ۵ مورد از بهترین سرویسهای ذخیرهسازی ابری را به شما معرفی خواهیم کرد:
- گوگل درایو (Google Drive) محصول شرکت گوگل بوده و ۱۵ گیگ فضای ذخیره سازی رایگان در اختیار کاربردان قرار میدهد.
برای ثبت نام در این سرویس میتوانید از جیمیل خود نیز استفاده کنید. - وان درایو (Microsoft OneDrive) شرکت مایکروسافت ارائه دهنده این سرویس میباشد و ۱۵ گیگ فضای رایگان در اختیار کاربران خود قرار میدهد و با تمامی سیستم عامل ها سازگار میباشد.این برنامه به صورت پیش فرص در ویندوز ۱۰ نصب میباشد.
- باکس (Box) محصول شرکت box که یکی از شرکت های ارایه دهنده خدمات ابری میباشد.برنامه باکس با تمام سیستم عامل ها سازگار است و ۱۰ گیگ فضای ذخیره سازی رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد.
- ایدرایو (ADrive) شرکت Adrive ارائه دهنده این سرویس میباشد. این شرکت ۶۰ روز فضای ذخیره سازی رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد و پس از آن کاربر بسته به نیاز خود باید فضای ابری خریداری کند که این مقدار فضای ابری بین ۱۰۰ گیگ تا ۲۰ ترابایت میباشد
- آیکلاد (iCloud) آیکلود مخصوصکاربران ios است و ۵ گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان به کاربران خود میدهد و هدف این سرویس پشتیبان گیری از اطلاعات و تنظیمات تلفن همراه میباشد.
- درآپ باکس(Dropbox) یکی از امن ترین سرویس های ارائه دهنده فضای ابریست و تنها ۲ گیگ فصای ذخیره سازی در اختیار کاربردان قرار میدهد.
این حجم در صورتی که افرادی را به آن معرفی کرده و یا شبکه های اجتماعی خود را به این سرویس برای پشتیبان گیری متصل کنید تا سقف ۱۶ گیگ فضا در اختیارتان قرار میدهد و با تمامی سیستم عامل ها سازگار است.
کیانانت ارائه دهنده خدمات نصب و راه اندازی سرور های میزبانی در بستر فضای ابری
بدون نظر